top of page
Zoeken

Nageeb dé touchscreen held!

Student Hotspot kreeg van KBC, één van de partners, een touchscreen cadeau. Een touchscreen die volledig geprogrammeerd en aangepast was aan de noden van KBC. Een hele klus om deze te herprogrammeren naar de noden van Student Hotspot. Gelukkig beschikt Student Hotspot over een zeer getalenteerde poule studenten met elk hun eigen expertise. Zo engageerden ICT-studenten Sil Vaes, Safwaan Portugaels en Nageeb Zafar zich om de touchscreen te installeren.

Na de installatie begon de touchscreen aan een tour in beide instellingen. Zo werd hij zorgvuldig opgehaald door de klusjesmannen en overgebracht naar de hoofdingang van de PXL Next. Maar daar ondervonden ze problemen met de internetconnectie. Na wat zwoegen en zweten vond onze IT-held Nageeb de oplossing! Complimenten van de communicatiedirecteur én algemeen directeur van PXL kwamen zijn richting uit. Omdat ze zo tevreden zijn van deze talentvolle student boden ze hem een job aan om mee te doen aan een promotie actie om multidisciplinariteit uit te lichten.


Naast de heldendaad die Nageeb uitvoerde voor de Student Hotspot, werd hij het afgelopen weekend aangesteld als IT manager bij ESN Belgium. Een man met veel capaciteiten én engagement. Fijn dat je in ons Student Hotspot team zit, Nageeb!


Laat ons weten waar jij goed in bent & misschien starten we samen iets op? Student Hotspot is er voor jullie!


42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page