top of page

Bordspellen (indoor)

Atlandice (2-4 spelers, 40min.)

In het spel Atlandice probeer je de laatste rijkdom van Atlantis te redden voor de grote cataclysme.

Het eiland zal door de oceaan overspoeld worden. Er is niet veel tijd meer. Jij probeert alles te redden.

Bezoek Atlantis-gebieden met behulp van open poorten. Gebruik de facetten van de stad in jouw voordeel om zo veel mogelijk middelen te verkrijgen. Waak over de kwartalen die geen middelen hebben en pas op voor jouw tegenstanders. Verdien prestigepunten door meer middelen te verzamelen dan jouw tegenstanders.

Atlandice.jpeg

Bosk (2-4 spelers, 45min.)

Tijdens de lente planten spelers om de beurt zorgvuldig bomen van verschillende groottes om invloed te krijgen in het bos. Die bomen gaan bepalen hoeveel punten er in de zomer gescoord gaan worden. Als de herfst aanbreekt, vallen de bladeren van de bomen in de draaiende richting van de wind. In de winter worden vervolgens de punten gescoord voor de speler met de meeste bladeren in elke regio in het bos.

Bosk.jpeg

Color addict (2-6 spelers, 15 min.)

Een kleurrijk en meeslepend spel, perfect voor spelletjesavonden of middagpauzes.

Color Addict is een kaartspel waarbij alle spelers zo snel mogelijk hun kaarten kwijt proberen te raken. Kaarten kunnen afgelegd worden door de juiste kleuren en woorden uit te spelen.

Color-addict.jpeg

Dolores (2-5 spelers, 15-20min.)

Vrijbuiters hebben signaalvuren aangestoken langs de grillige rotsen van de kustlijn om schepen te lokken die verdwaald raken in de stormachtige nacht. Een van die schepen, de HMS Dolores, is zojuist verzeild. Bij het bergen van de lading van het schip komen de plunderaars bijeen om de buit te verdelen door het uitvoeren van een vreemd ritueel.

Dolores.jpeg

Lungarno (2-5 spelers, 45min.)

In de veertiende eeuw golden in Pisa vele regels. De invloedrijke families van de stad waren de route naar succes, welvaart en macht. Handelshuizen beconcurreerden elkaar om grote deals te kunnen sluiten met deze invloedrijke families om zo een groot inkomen te krijgen. Tegelijkertijd lieten bouwmeesters prachtige paleizen, geweldige torens en fantastische winkels bouwen in de hoop indruk te maken op de invloedrijke families om op deze manier aanzien en prestige te verdienen. Het centrum van dit streven naar rijkdom en prestige is de wijk Lungarno, dat aan de oevers van de rivier de Arno ligt. Kun jij winnen van je concurrenten door te domineren in Lungarno en de rijkste koopman van Pisa te worden?

Lungarno.jpeg

Romans go home (1-4 spelers, 20min.)

Maak je kilts vast, terwijl je het opneemt tegen andere clans in een allesomvattende vechtpartij om de Romeinen uit je land te sturen! Zet je angstaanjagende krijgers in en plan je bewegingen zorgvuldig zodat je clan bovenaan komt te staan.

Romans-go-home.jpeg

Tsukiji (2-4 spelers, 20min.)

Beheers de markt en wordt Tokyo’s rijkste verkoper. Het is een drukke ochtend op de gigantische markt van Tsukiji, maar jij hebt niet veel tijd om de toerist uit te hangen. In het Tokyo van de jaren ‘30 moet er gewerkt worden. De spelers zijn restauranthouders die op zoek zijn naar de beste vis en zeevruchten. Ze moeten op drukke veilingen de andere onderhandelaars te slim af zijn. Met je kennis van de markt probeer je de prijzen te manipuleren, valstrikken op te zetten, je tegenstanders te saboteren en zoveel mogelijk winst te maken, in een intens gevecht om de beste vis van heel Japan!

Tsukiji.jpeg

Attack of the jelly monster (3-5 spelers, 15min.)

Attack of the Jelly Monster is een chaotisch, tactisch partyspel.

De spelers rollen zeven dobbelstenen en trachten meerderheden te claimen. Iedereen speelt op hetzelfde moment. Je moet sneller en slimmer zijn dan de anderen. Je kan de speciale effecten van jouw dobbelstenen gebruiken om sterker uit de strijd te komen.

Attack-of-the-Jelly-Monster.jpeg

Boss kito (3-5 spelers, 45min.)

In Boss Kito zijn de spelers nogal klein uitgevallen gorilla’s. Zij bevinden zich op een eiland in de dierentuin. Door het uitspelen van losse en trossen bananen kunnen zij voordelen krijgen van de machtigste gorilla op het eiland: Boss Kito. Met deze voordelen winnen de spelers punten, en de speler met de meeste punten aan het einde van het spel wint!

Boss-Kito.jpeg

Deep blue (2-5 spelers, 45min.)

Het was een prima idee om deze schatkaart te kopen! De meest oude, legendarische en rijkelijk uitgeruste scheepswrakken liggen binnen handbereik. Je schip is uitgerust met duikerspakken en zuurstofflessen en is klaar om het anker te hijsen. Er is geen tijd te verliezen!

Langzaam ontwaakt de haven, en gretige kapiteins doen er alles aan om de beste duikers en historici te ronselen. Dat kan slechts één ding betekenen: er bestaat meer dan één exemplaar van de schatkaart, en de grootste schattenjacht aller tijden dient zich aan!

Verzamel de juiste bemanning met een aantal duikers, zeilers en archeologen, race naar de wraklocaties, eis een goede duikplek op en verken de zeeën om nieuwe wrakken te ontdekken.

Deep-Blue.jpeg

Flick 'em up! (2-10 spelers, 45min.)

Een pistoolheld met jouw talent mist nooit zijn doel. En dat is maar goed ook, want je hebt nog maar één kogel over om voor eens en voor altijd een einde te maken aan het schrikbewind van Ol’ Cooper. Welkom in de spannende wereld van Flick’em Up! - een spel waarbij meeslepende scenario’s en unieke spelonderdelen je tafel veranderen in een ruige, meedogenloze stad in het Wilde Westen. Laad je Colt, zoek dekking en schiet terug. Je bent een dwaas als je denkt dat je vijanden genade zullen tonen. Of je er nu voor kiest om platteland te terroriseren samen met de Cooper Clan, of om je sheriff bij te staan met het handhaven van de wet en het beschermen van onschuldige burgers, Flick’em Up! staat garant voor een zinderende reis door het Wilde Westen die je niet snel zult vergeten! Schiet er op los, cowboy!

Flick-em-up.jpeg

Reef (2-4 spelers, 45min.)

Dompel jezelf onder in de schoonheid van de oceaan en ontdek het fabelachtige koraalrif. In dit spel bepaal je zelf de groei van je rif, in grootte en in vorm. Wie laat er de mooiste en meest waardevolle structuur groeien? Hoe het spel ook verloopt: je zult verbaasd zijn over de pracht van je rif.

Reef.jpeg

Spynet (2-4 spelers, 30min.)

Voer het bevel over je eigen spionagebureau! Jullie zijn spymasters. Samen met een teamgenoot rekruteer je agenten uit verschillende takken van spionage en zet je ze in om waardevolle undercover missies te voltooien. Met slim spel en coördinatie zullen jij en je teamgenoot een dominante kracht worden in de wereld van geheime intelligentie.

Spynet-2.jpeg

Tuki (2-4 spelers, 45min.)

In de taal van de Inuït wordt het woord Tukilik gebruikt om een object met een bericht te omschrijven. Het noorderlijke landschap is rijk aan zulke objecten. De bekendste van deze objecten is de Inukshuk. Iedere beurt probeer je een Tukilik te maken met jouw stenen en sneeuwblokken. Je kan kiezen tussen twee moeilijkheidsniveaus. Ben snel, precies en transformeer je stenen naar de berichtgevers van het noorden.

Tuki.jpeg
Kaartspelen

Er zijn naast onderstaande spellen ook 16 pakjes kaarten ter beschikking om uit te lenen voor het spelen van kaartspellen, om te goochelen, voor het bouwen van kaartenhuizen...

bottom of page