top of page

Wed, 24 May

|

Hasselt

Student@Night session

Student@Night is een crossmediaal project met een ambitieuze toekomstvisie. Het begint met een podcasttalkshow, maar de dromen reiken verder. Een concertreeks, een festival en een documentaire.

Student@Night session
Student@Night session

Time & Location

24 May 2023, 19:00 – 23:00

Hasselt, Elfde-Liniestraat 15a, 3500 Hasselt, België

About the event

Aan het begin van dit academiejaar begonnen we met een zot idee: we geven jongeren het woord in een zelfgemaakte, tweewekelijkse talkshow. Waarom? Omdat wij - jongeren - geloven dat de toekomst ours is. Wij zijn ervan overtuigd dat jongeren klaar zijn om de samenleving van morgen mee vorm te geven en daar gaan we voor. Van het een kwam het ander en Student@Night groeide de afgelopen maanden uit tot een jonge, frisse en ambitieuze organisatie en dat was allemaal nooit mogelijk zonder jullie.

Student@Night is een crossmediaal project met een ambitieuze toekomstvisie. Het begint met een podcasttalkshow, maar de dromen reiken verder. Een concertreeks, een festival en een documentaire. Het zijn maar enkele ideeën die in de steigers staan. Telkens met één centrale doelstelling: jongeren zijn de spilfiguur. Zo is de Student@Night Session de volgende stap in ons verhaal.

Daarom nodigen we jullie uit op woendag 24 mei om jullie te bedanken voor jullie steun, jullie hulp en jullie geloof in Student@Night. Tijdens een intiem en gezellig huiskamerconcertje bij StudentHotspot ((Elfde-Liniestraat 15a, 3500 Hasselt) geniet je van enkele jonge en beloftevolle artiesten. Student@Night heeft er haar missie van gemaakt om jongeren kansen te geven en heeft dat het afgelopen jaar meer dan eens bewezen. Ons muzikale luik was een succes en die lijn willen we graag verder uitbouwen: daarom krijgen opnieuw twee artiesten de kans om hun repertoire voor te stellen aan jullie.

De Student@Night Session gaat van start om 19u met een welkomstwoordje en een receptie waarop al onze partnerorganisaties zijn uitgenodigd. Het is de ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met elkaar te netwerken in een studentikoze sfeer.

We hopen jullie dan ook te mogen verwelkomen op woensdag 24 mei. Geven jullie een seintje als jullie erbij zijn? Redactie@studentatnight.com 

Share this event

bottom of page