top of page

za 10 dec

|

Hasselt

Ciné solidair | Cinema ZED

Ciné solidair (Hasselt): op 10/12 kan je van 18u30 tot 20u in het festivalcafé deelnemen aan een Write for Rights-schrijfactie van Amnesty International in het kader van de Dag van de Mensenrechten. Daarna volgt de film 'Holy Spider'.

Ciné solidair | Cinema ZED
Ciné solidair | Cinema ZED

Tijd en locatie

10 dec 2022, 18:30 – 22:00

Hasselt, Maastrichterstraat 96, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Iran, 2001. Een journaliste waagt zich in de meest beruchte buitenwijken van de heilige stad Mashhad om er een reeks moorden op vrouwen te onderzoeken. Ze beseft al snel dat de lokale autoriteiten zich niet haasten om de zaak op te lossen, de slachtoffers zijn immers vrouwelijke sekswerkers. De moorden zouden het werk zijn van één enkele man, die de stad van zijn zonden wil zuiveren door ’s nachts de gevallen vrouwen aan te vallen.

Ciné solidair (Hasselt): op 10/12 kan je van 18u30 tot 20u in het festivalcafé deelnemen aan een Write for Rights-schrijfactie van Amnesty International in het kader van de Dag van de Mensenrechten. De schrijfactie richt zich specifiek tegen onrecht in Iran en wordt mee ondersteund door Student Hotspot Hasselt. Een Iraanse student-fotograaf zorgt voor een inleiding bij de film en beantwoordt achteraf vragen van het publiek tijdens een nagesprek in de foyer.

Reserveren voor de film? 

https://www.cinemazed.be/nl/film/holy-spider?loc=hasselt 

Deel dit evenement

bottom of page