top of page

Pleinspellen (outdoor)

Frisbee (3)

Er zijn 3 frisbees ter beschikking om te spelen op de grasvelden rondom het Kapermolenpark.

3011412-3011412-afbeelding_1-3011412_edited.png

Voetbal (2)

Er zijn 2 voetballen ter beschikking om te voetballen op de grasvelden rondom het Kapermolenpark.

voetbal.png

Kubb set (2)

Er zijn 2 Kubb sets ter beschikking om uit te lenen om Kubb te spelen op de grasvelden rondom het Kapermolenpark. Het doel van Kubb is om zo snel mogelijk alle kubbs met de werpstok onderhands omver te gooien, en als laatste de koning, voordat de tegenpartij dat doet.

kubb-set.png

Petanque set (2)

Er zijn 2 Petanque sets ter beschikking om uit te lenen om Petanque te spelen op de grasvelden rondom het Kapermolenpark.

Bij petanque is het de bedoeling de metalen ballen zo dicht mogelijk bij een klein houten balletje (het but of cochonnet) te werpen. De werptechniek is onderhands en kan variëren: rollen, halfhoog, hoog.

petanque.png

Rugbybal

Er is een rugbybal te beschikking om rugby te spelen op de grasvelden rondom het Kapermolenpark.

rugby.png

Finnish skittles

Er is een Finnish Skittles set ter beschikking om uit te lenen om Finnish Skittles te spelen op de grasvelden rondom het Kapermolenpark. Het doel van Finnish Skittles is om met een houten kegelknuppel naar kegels te gooien en ze met zo min mogelijk worpen van het speelveld te verwijderen. Skittles kan worden gespeeld met teams van twee tot vier personen, in paren of als een individueel spel.

finnish-skittles.png

Palet game

Er is een Palet game ter beschikking om uit te lenen om Palet te spelen op de grasvelden rondom het Kapermolenpark.

Bij Palet is het de bedoeling om vanaf een afstand van 5 meter licht bolle schijven op een zacht houten bord te gooien. Spelers proberen hun paletten het dichtst bij het "master Palet" te gooien. Hoe meer je Palet speelt, hoe meer het bord deuken en kuiltjes krijgt, dit draagt ​​bij aan het onvoorspelbare gedrag en de charme van het spel.

Dit spel lijkt mechanisch sterk op het bekende Petanque spel, maar vereist aanzienlijk meer behendigheid.

palet-game.png

Slackline kit

Er is een slackline kit ter beschikking om uit te lenen om tussen twee bomen op te zetten. Slacklining is een zeer populaire sport die lichaamsspanning en balans vergt. Het is een trendsport waarbij je op een strak gespannen band probeert te balanceren. De band is dynamisch en reageert op je beweging.

slackline.png
bottom of page