top of page
Zoeken

Nageeb doet het weer!

Nageeb is actief en super geëngageerd als Vice president van ESN Hasselt. Daarnaast is hij ook actief op nationaal niveau bij ESN België, waar hij de functie van IT manager uitoefent.


Afgelopen weekend vond het laatste nationaal overleg van dit academiejaar plaats waarbij Nageeb zich kandidaat stelde voor de positie van 'National representative'. Tijdens het overleg heeft hij heel wat presentaties gegeven waarom hij deze positie wilt uitoefenen. Na heel wat zwoegen en zweten werd hij verkozen tot 'National representative'.

Nog tot en met eind juli zal hij zijn functie als 'IT manager' uitoefenen, Begin augustus start hij in zijn nieuwe functie.

Wat houdt zijn functie precies in?


Enerzijds is hij verantwoordelijk voor het up to date houden van alle lokale ESN besturen over wat er op internationaal vlak beslist wordt.

Anderzijds zal hij samen met alle lokale besturen en ESN België een stem uitbrengen op interationaal niveau. Hier staat hij in voor de communicatie.


Verder is hij ook het aanspreekpunt voor andere landen mochten ze in dialoog willen gaan met ESN België over een bepaald topic.


Tot slot zal hij ook alle WEP calls bijwonen. WEP is de meest actieve organisatie voor interculturele uitwisselingen en taalverblijven.

Nageeb: "In zijn totaliteit is dit een super grote verantwoordelijkheid. Mensen kijken naar mij als het niet goed is & ze trekken aan mijn mouw wanneer ze iets willen. Maar ik heb er vertrouwen in dat ik het goed ga doen en zal heel zeker mijn best doen."


15 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page