top of page
Zoeken

PXL-studenten organiseren duurzame markt in hartje Hasselt

Van vegan eet- en drinkstandjes tot akoestische optredens, afgelopen zaterdag konden bezoekers op het Hasseltse Dusartplein terecht voor GreenMarket, een markt die volledig rond duurzaamheid draaide. Het evenement werd georganiseerd door enkele communicatiestudenten van de Hogeschool PXL (bron HBVL, Mathias Vanvoorden).



Zaterdag 27 april organiseerden enkele studenten Communicatie aan de Hogeschool PXL GreenMarket Hasselt, een platform voor duurzame innovatie en ondernemerschap. Van 13.30 uur tot 19 uur konden bezoekers op het Kolonel Dusartplein kennismaken met heel wat duurzame producten en initiatieven, gepresenteerd door zowel professionals als bevlogen student-ondernemers van Hogeschool PXL, waaronder PXL Business, PXL Green & Tech en PXL MAD. Het slechtere weer weerhield de bezoekers er niet van om te genieten van de warme sfeer op het plein, waar ze konden genieten van veganistische eet- en drinkgelegenheden en de live akoestische optredens van Von Rob.


Het succes van GreenMarket Hasselt is te danken aan de toewijding van de organisatoren, in samenwerking met de Student Hotspot. Het evenement streefde tegelijk ook naar een duurzamere toekomst voor Hasselt en daarbuiten. "Als studenten aan de PXL vinden we het belangrijk om het stadscentrum tot leven te brengen", zegt Mathias Vanvoorden, een van de organisatoren. "Op deze manier kunnen we mensen op een gezellige en duurzame manier samenbrengen."

2 weergaven0 opmerkingen
bottom of page