top of page
Zoeken

Wat. een. feest. was. dat!

Afgelopen woensdag, 4 oktober 2023, vond de Pré Student Take Off plaats aan de Student Hotspot. De tweede editie, maar wat voor een editie!

'De internationale studenten waren zeer enthousiast over de Pré. Iedereen was super content!'

Enkele studentpartnerorganisaties van Student Hotspot (o.a. Student@Night, Green Office UHasselt, Queer Up, Re-Book IT, Student Teach, ESN Hasselt, Stura, Stuvers, Studentenraad AUHL...) zorgden voor een interactief spel waarmee ze de medestudenten uitdaagden.

Samen gezellig babbelen, een drankje in de hand, genieten van een hapje én leuke dansplaatjes? Dat waren de ingrediënten voor een geslaagde avond!

"Ook wil ik wel echt zeggen dat ik het persoonlijk wel echt nice vond dat 't event georganiseerd was, want heb veel mensen veel info zien krijgen en veel smiles gezien, ook op mijn eigen gezicht. Heb me goed vermaakt."

Bekijk hieronder het fotoverslag! Delen maar :) ps. vergeet Student Hotspot niet te taggen! Een dikke dankjewel aan Thibau Thomassen (Student@Night) en Stan Vaes (Student Hotspot) voor de foto's.

Diezelfde avond stonden we ook (samen met Re-Book IT) op de Student Take Off met een standje! Super leuk al die blije gezichten! Merci dat jullie er waren!31 weergaven0 opmerkingen

תגובות


bottom of page