top of page

Re-Book IT

    Re-Book IT startte in 2012 als studentenonderneming van UHasselt. Ze is de tussenpersoon tussen verkopers en kopers van studieboeken. Op die manier kunnen studenten een extra centje bijverdienen door hun gebruikte studieboeken via Re-Book IT te verkopen en kunnen studenten ook hun studieboeken goedkoper aankopen. Wanneer studenten hun studieboeken opnieuw willen doorverkopen, kan dat natuurlijk ook bij Re-Book IT.

    De prijs die je betaalt bij Re-Book IT voor je studieboeken hangt af van de staat waarin ze verkeren. Zo krijg je bijvoorbeeld 10 procent korting op je studieboeken die nog gloednieuw zijn en 30 procent korting op studieboeken waar enkele markeringen in aangebracht zijn. Re-Book IT zet in op duurzaamheid, maar je helpt ook je eigen portemonnee door klant te zijn van Re-Book IT.

    De prijs die je als verkoper bij Re-Book IT ontvangt, krijg je op het moment dat het boek verkocht is. Ook de kwaliteit speelt hier weer een belangrijke rol in. Een boek dat nog gloednieuw in de verpakking zit bijvoorbeeld, biedt Re-Book IT aan aan 90% van de nieuwprijs. Op deze prijs houdt Re-Book IT een commissie in voor haar verleende diensten en de rest ontvangt de verkoper. Zolang de boeken niet verkocht zijn, blijft de verkoper van het boek eigenaar. De verkoper kan zijn boeken dus steeds opvragen.

    Re-Book IT

    bottom of page