Talal uit Pakistan maakt samen met jullie 'Chicken Karahi. Bekijk hier zijn video.
Ingrediënten:
1 hele kip, in 12 stukken gesneden
een half glas olie
knoflook
gember(pasta)
tomatensaus (passata)
yoghurt
koriander(poeder)
Garam Masala
Tikka Masala
Karahi Masala
Kasoori methi
zout
Roti of Naanbrood
Recept:
Snij en spoel de kip.
Doe de stukken kip in een grote kom.
Voeg 4 eetlepels yoghurt toe.
Voeg de Kasoori methi, de Garam Masala, de Tikka Masala, de Karahi Masala, en de koriander/het korianderpoeder toe (1 à 2 theelepels van elk kruid).
Meng de kip, de yoghurt en de kruiden goed.
Doe de olie in een grote pan of wok en voeg het kipmengsel toe. Voeg ook 2 eetlepels zout, 2 teentjes look en 2 eetlepels gemberpasta toe.
Breng aan de kook tot de kip gaar is en voeg daarna de tomatensaus toe.
Serveer de chicken Karahi met Roti of Naanbrood.
Laat het smaken!
Comments